MOBILITATE ŞI TRANSPORT
Carta Europeană a Siguranței Rutiere
node

121.ro

What are you doing/aiming to do for road safety? 
Vom implementa un concurs pe www.121.ro prin care îi vom invita pe cititorii noştri să îşi testeze cunoştinţele în privinţa semnelor de circulaţie. Vom oferi ca premiu diverse dispozitive, truse de prim-ajutor şi alte obiecte care au legătură cu siguranţa în trafic. Început: 15.08.2008 - Final: 15.10.2008
Colaboratori implicaţi: o companie de telefonie mobilă, un producător de echipamente de siguranţă

Pe parcursul următorilor 3 ani vom derula campania media de conştientizare "FII RESPONSABIL ÎN TRAFIC". Vom crea un website cu acelaşi nume unde vom promova campania prin: articole de presă pe teme de circulaţie, interviuri, secţiuni de video blog. Estimăm că această campanie va avea impact asupra unui număr de peste un milion de persoane.
Început: 15.10.2008 - Final: 15.10.2011
Colaboratori implicaţi: un post de televiziune, un post de radio, o agenţie media, o companie de produse petroliere, Poliţia Română

Vom demara o campanie online de strângere de semnături pentru construirea de locuri de parcare cu spaţii de odihnă de-a lungul drumurilor principale. Totodată, prin această campanie vrem să subliniem şi cât este de important pentru şoferi să se odihnească înainte de a pleca la un drum lung cu maşina.
Colaboratori implicaţi: un post de televiziune, un post de radio, o agenţie media, Ministerul Transporturilor
Început: 15.10.2008 - Final: 15.10.2009

Vom iniţia un proiect cu scopul de a sublinia importanţa respectării semnelor de circulaţie şi a interdicţiei de a vorbi la telefonul mobil în timpul şofatului. Vom derula acest proiect prin articole, sondaje de opinie şi postări pe blog.
Început: 1.09.2008 - Final: 1.19.2011
Colaboratori implicaţi: un post de televiziune, un post de radio, o agenţie media, Ministerul Transporturilor

În următorii trei ani vom organiza în Bucureşti întâlniri cu membrii 121.ro, în cadrul cărora vom discuta despre siguranţa în trafic şi despre şofatul responsabil. Aceste întâlniri vor avea loc aproximativ o dată la trei luni (vor fi în jur de 4 întâlniri pe an), cu câte 20 - 30 de participanţi. Estimăm că aceste discuţii vor avea impact direct asupra unui număr de aproximativ 300 de persoane. În urma acestor întâlniri vor fi publicate articole atât pe www.121.ro, cât şi pe website-ul special creat pentru campanie. Astfel, preconizăm că vom impacta peste 100.000 de persoane (online şi offline).
Început: 1.09.2008 - Final: 1.09.2011
Colaboratori implicaţi: Poliţia Română, medici, personalităţi din viaţa publică

Highlighted signatory? 
0
Renewed commitment 
0
Notified for renewal? 
0
Email