LIIKKUVUUS JA LIIKENNE
Euroopan tieliikenneturvallisuuden peruskirja
node

Дженерали България Холдинг ЕАД

  1. Suomi
  2. Български
What are you doing/aiming to do for road safety? 

Кампанията на “Generali” е изцяло позитивна, насочена към отличаване на водачите, които със своето поведение и действия допринасят за подобряване на пътната обстановка, намаляване на произшествията и жертвите и подпомагат повишаването на пътната култура. Инициативата е под патронажа на министър Цветан Цветанов и ген.-майор Стоян Тонев – началник на ВМА. Кампанията ще продължи до 31-ви март 2011 г. и в началото на април комисия, съставена от журналисти, представител на КАТ и представители на Компанията ще определи победителите, които ще спечелят 3-те големи и 7-те поддържащи награди.

 
Конкурсът е отворен, критериите за оценка не са фиксирани, всеки може да изпрати своите номинации за Джентълмен на пътя. “Generali” смята, че няма важни и маловажни действия. Ние ще приемаме всяка история или информация, която вие решите, че е достойна за номинация. Тук е мястото за водачи, които са помогнали на колеги в беда – при произшествие или друга критична ситуация, подали са информация на пътните органи за ПТП или за различни опасности на пътя, с което са спасили живота и здравето на свой колега. Случките са многобройни и разнообразни и са част от нашето всекидневие. За тези, номинирали джентълмен на пътя и изпратили история, която ще вземе награда, “Generali” Застраховане също е предвидило парично поощрение. С кампанията бяха запознати всички регионални структури на компанията, в повече от 100 точки в страната.
 
Също така, инициативата беше разгласена чрез един от безплатните седмичници с най-висок тираж „Живот и здраве” – 150 000 копия. Кампанията ще завърши с генерална пресконференция, на която “Generali” ще представи данни за най-внимателните по пътищата и най-рисковите групи участващи в движението. Информация за джентълмените на пътя ще има и на уеб сайта на КАТ.
 
Като допълнение към тази инициатива, в тарифната политика на компанията по автомобилно застраховане са предвидени облекчения/намаления за водачи от групите с добро пътно поведение – без нарушения на правилника за движение, семейни клиенти с деца.
 
На базата на постигнатите резултати, “Generali” ще продължи с подобни инициативи и в следващите две години.

 

charter your road saftey problem(s) 

 

Your knowledge 

 

Highlighted signatory? 
0
Renewed commitment 
0
Notified for renewal? 
0