ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας
node

Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός (Κ.Ε.Σ.)

What are you doing/aiming to do for road safety? 
Το 2009, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός (Κ.Ε.Σ.) προτίθεται να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες δραστηριότητες:
 
Κύριες δραστηριότητες/ γεγονότα κατά τη διάρκεια του 2009:
Εκτύπωση και διανομή αφισών και ανακοινώσεις σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνο για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα θύματα οδικών δυστυχημάτων (3η Κυριακή Νοεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών (2ο Σάββατο Σεπτεμβρίου). Προσφορά μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών για το κοινό, διαλέξεις σε Πανεπιστήμια, Κολλέγια και Σχολεία από θύματα οδικών δυστυχημάτων, διαγωνισμό για την Οδική Ασφάλεια ανάμεσα σε φοιτητές Πανεπιστημίων και διανομή κουτιών Πρώτων Βοηθειών σε οδηγούς, ένα πολύ χρήσιμο και απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο.
 
Ομάδα - Στόχος: Όλοι οι πολίτες, ειδικά οι νεαροί μέχρι 24 ετών.
 
Κάλυψη από τα Μ.Μ.Ε.: Σε τρείς περιόδους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ανακοινώσεις και διαφημίσεις σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, σε εφημερίδες και σε υπαίθριες γιγαντοαφίσες, συνεντεύξεις σε σημαντικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα και δημοσίευση του σχετικού υλικού στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Σ.
 
Θα ετοιμάσουμε το πιο κάτω υλικό για την Οδική Ασφάλεια το οποίο θα διανεμηθεί σε όλη την Κύπρο: 1000 αφίσες, 30000 mousepads, 2000 ανακλαστήρες, 10000 κουτιά Πρώτων Βοηθειών σε οδηγούς και 500 φάιλς με πένες και σημειωματάρια για τα μαθήματα, τα σεμινάρια και τις συνεδριάσεις των Πρώτων Βοηθειών.
 
Θα αναθεωρούμε τη δράση μας κάθε χρόνο κατά τον προγραμματισμό των προσεχών δραστηριοτήτων μας.
 
 
Highlighted signatory? 
0
Renewed commitment 
0
Notified for renewal? 
0