MOBILNOŚĆ I TRANSPORT
Europejska Karta Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego
node

Videopress Reklámstudió kft

  1. Polski
  2. Magyar
What are you doing/aiming to do for road safety? 
Az utóbbi években európai szinten is szaporodnak a motoros balesetek, melynek egyik fő oka az autósok és motorosok nem megfelelő együttműködése a közutakon. 
Célunk, hogy meglevő eszközeinket és tapasztalatainkat felhasználva önállóan is tegyünk annak érdekében, hogy csökkenjen az ilyen jellegű balesetek száma. Véleményünk szerint a nyári időszak a leghatékonyabb a figyelemfelkeltésre.
 
Ezért a következő akcióval szeretnénk csatlakozni a Chartához, amelynek célcsoportja minden a magyar autópályákat használó bel és külföldi gépjárművezető:
 
A tervezett akció keretében 15 db közlekedésbiztonsági óriásplakátot helyezünk ki egyenletes elosztásban a magyarországi autópályák mellett. (M1, M3, M5, M6, M7)
 
Akciónk üzenete: „Vigyázzunk egymásra” szlogennel és képi megjelenítéssel ösztönözzük az autós és motoros társadalmat a közúti közlekedésben történő harmonikusabb együttműködésre, a balesetek elkerülése érdekében.
 
A közterületi kampány keretében megtervezzük a kreatívot, legyártatunk 50 db óriásplakátot (időközi cserére is gondolva), kihelyezünk 15 db közvetlen autópálya melletti óriásplakátot (12m2)a nyári hónapokra. Időszak: 2009. június 01.-augusztus 31.-ig
 
Hasonló jellegű kampányok ismétlését a jövőben, cégünk lehetőségeinek megfelelően szeretnénk folytatni.
 
Highlighted signatory? 
0
Renewed commitment 
0
Notified for renewal? 
0